galleria-ulkokuvat-7House Kastri

on vuonna 2010 valmistunut kuuden huoneiston pienkerrostalo, Kreetan saarella, Hanian Plataniaksen Yläkylässä (Pano Platanias).

Vuokrattavissa huoneistoissa (3kpl) on avokeittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta ja kylpyhuone, pinta-ala noin 70m2, yhdessä tasossa. Vuodepaikkoja 5- 6/ huoneisto. Parvekkeita joka huoneistoissa on neljä kappaletta. Huoneistot on kalustettu ja varustettu asumista varten suomalaisen tason mukaan. Myös talvella. Myös yksi pienempi huoneisto (1mh), kysy siitä lisää vaikka sähköpostitse. Kaikissa huoneistoissa on ilmalämpöpumput (jäähdytys/kuivaus/lämmitys) sekä puu-uunit. Myös ilmainen langaton netti. Kännykät toimivat alueella hyvin.

Yhteiskäytössä on koko talon kokoinen kattoterassi ja pieni sisäpiha pienine uima-altaineen ja aurinkotuoleineen. Plataniaksen Yläkylästä on noin kilometrin matka merenrantaan.

Plataniaksen pääkadun varrelta – muutaman minuutin kävelymatkan päässä – löytyvät kaikki palvelut; ruokakaupat, pankit, lääkärit, apteekki ja kymmeniä erilaisia puoteja ja ravintoloita. Kesäkaudella myös Yläkylän ravintolat ovat avoinna. Planataniaksesta on hyvät bussiyhteydet Haniaan ja saaren länsiosiin. Auto ei siis ole välttämätön.

Hanian lentokentältä on matkaa Plataniakseen noin 37 km ja taksilla matka taittuu noin 40 minuutissa. Ajo-ohjeet löytyvät ”Vuokraus”-sivultamme.

Video matkasta pääkadulta Pano Plataniakseen:

(House Kastrin kadunpuoleiset parvekkeet vilahtavat juuri ennen saapumista kirkkoaukiolle, ajassa 2.22 min).

Sijainti:

Voit halutessasi ladata pdf-muotoisen ajo-ohjeen tästä.


Hinnat, varaustilanteen, varustelun yms. tiedot löydät ”Vuokraus” -sivultamme.